Machine guns

Om exakt 4 månader fyller jag 18... :/ :) :D ;)
Det har varit en bra dag idag. Rätt chill i skolan, allt har gått som på räls, och träningen gick också bra faktiskt. Ser dock inte fram emot imorgon men det kanske blir film på psykologin så man kan ju se det positiva i det negativa eller?

Till min tjockis-kompis

Till dig Sarah :)

What I'm not

Det var väldigt kallt imorse men jag frös faktiskt inte så mycket än mer om öronsnibbarna.. :) Älskar min vinterjacka! -9, strålande sol och snö, såå vackert! Sitter på svenskan nu och inte arbetar. Wehå, success.

Jag tror faktiskt jag är redo

Hade den här energin på träningen idag!! Fy fan vad härligt det var, älskade tempot, fysen gick super, hjärnan var lite småseg ibland men har inte skrattat så mycket på en träning på länge! Nu ska jag slänga mig i badet efter jag skypeat färdigt med lillkusinen min :)

Or a beautiful sunrise


Så söta. Nu ska jag faktiskt borsta tänderna och gå och sova. Är jäättetrött! Och vill orka jobba och träna bra imorgon så nu jävlar blire sängen!!

Insecurity is unnecessary


Du och jag under täcket

Nyss hemkommen från pizza med Emelie och Annika. Det blev en chillkväll hos Edgars igår med Hellsten, Hampus, Emelie och Annika, sen kom Rikard också. Det var faktiskt väldigt, väldigt trevligt!
Han slänga in en tvättmaskin också innan vi stack så nu har mamma hängt den. Har även städat friggeboden där vi sov igår och nu tänkte jag lägga mig i ett bad och läsa lite så jag får det gjort. Ska kanske ta en väldigt lugn kväll hos Emelie med Jennifer ikväll, men ska sova tidigt eftersom det är jobb och träning imorgon som vanligt. :)

Nice try

Rätt okej dag med en bra träning. Hård fys men det är alltid nice. Ladda inför fredag imorgon, matchledig också, vafan ska man hitta på nu när man väl får ha ett liv? o.O
Cus even the stars, they burn,
some even fall to the earth.

Who will I be?

Har nyss skickat in mitt psykologiarbete, i tid, tror det var glöggen som gav mig energin. Nu ska jag läsa ca 100(!) sidor i Flyga Drake... Längtar till träningen ikväll.

If only..

jag har varit tjock idag igen, godnatt.

Perceive me right


Can't admit it right now

Fikade med Sarah igår också, tjockisnivån var brutal. Och idag har jag köpt ännu mera sötsaker. Det går utför. Ingen psykologi idag, så slutar 15:20 istället för 17, lycka!
Blåbärspaj


Biologilektionen imorse



Breaking at the bridges

Konstig dag, inte gjort ett piss i skolan typ. Ok träning med bra fys, alla hatar fys, me likey. 1/5 hårda fyspass färdiga, tagga de kommande fyra. Ser fram emot helgen, är matchledig vilket betyder att jag måste hitta på nåt kul. Nu ska jag duscha och fortsätta att knarka Skinny love med Birdy.
image description
min ekonomibok </3

Who will love you?
Who will fight?
Who will fall far behind?

They hatin'

Påväg till bussen nu, det är ca -3,5 grader ute och typ 15cm snö, mycket underbart väder :) om mina lärare som var sjuka igår är sjuka idag slutar jag 11:20, wehå! Hoppas hoppas! Hade lite svårt att vakna imorse så en tidig dag skulle vara trevligt så man kan äta massa mat innan träningen ikväll.


Invisibility

Aj2gvfzciaawctb_large

Kom till skolan vid 10, får reda på att psykologi och svenska lärarna är sjuka så ingen lektion förän 15:15, åkte hem och baka muffins och sedan åt jag dem med Emelie, Viktor och Annika. Tog med några tillbaka till skolan också som jag gav till Edgars. :) Sen stack alla för ingen vill vara med mig så nu sitter jag med en mysig spellista i öronen och googlar random saker och kollar olika tumblrs.

Cut all the ropes and let me fall.

My back is turned on you


HAHAHAHAHA!!!!

Tråkig kväll igår. Fick inte min pizza. Sen sov jag ca 6 timmar och gick upp och jobba vilket inte var så farligt men fy fan vad trött jag var efter några timmar asså..! Sen blev det rätt så fucking awesome pizza med Sarah, Paulina och Olivia, de brudarna är mycket bra sällskap må jag såga :) Lagom tjock man var hela träningen sen, som gick relativt bra till och från iaf :) Börjar 10 imorgon och ska sova snart för jag är cp trött.
Knyt båda nävarna och fokusera på nåt bra
för innerst inne vet dom om att dom har fel och du är underbar.


Stand a little taller

Jag har väldigt bra vänner, bara så alla vet det.
Min lördagskväll: ensam, pizza-fri :(, äcklig sill, grym musik, muffins, ignorerad (igen), kladdig telefon, underbara lagkamrater, glasyr och strössel, tjockis, mjukisbyxor, hittat min namnskyllt, dissad och snart blir det en tidig vistelse till min säng.

Like a fallen flame in the dark

VIIIIINNSTT!!! 3-0 mot Rissne och med det var 2 av 2 matcher vunna i vårettan! Fy fan vad vi är bra. Härlig publik också, dock tror jag de måste jobba lite på deras ramsor.. oroväckande asså!
wehå!

Nyss duschat färdigt, ska börja planera kvällen lite tror jag, får se vad som inträffar. Jobb 8-14 imorgon, mindre trevligt.

Sibirisk vinter fast på insidan

Fy vad mitt humör har gått upp och ner hela dagen. Orkar inte vara mentalt ostabil. Blev bättre när jag kom hem från skolan, sen åt helvete på en helt ny nivå, och nu är det bra. Det ska hållas bra också för imorgon ska vi spela mot Rissne och jag är cp taggad. De är tydligen bra så fy fabian vad vi ska käka mycket god frukost imorgon. :)
GP final 

Sen kanske det händer något kul imorgonkväll efter matchen, vi får se, får inte komma hem för sent bara.. (:

I need to look up

Vill inte vara här. Vare sig i skolan eller i de tankar jag fastnat i.

image description

 


Here we are again

Träningen gick relativt bra, vet ej om jag är uttagen till matchen på lördag men vi får se. Ska ju dit ändå so... :) Nu ska jag sova (ah jo tjena) och imorgon börjar jag 10. Superbt.
Hon är bra hon 

GODNATT OMVÄRLDEN :)

skies do get rough

I don't know why you're not letting me move on
You lure me in and then leave me there.

Ge mig - tack.


you again..?


Drack "lite" te igår.


Fick sällskap till bussen efter skolan idag


ser fram emot det.................

Ikväll är det träning, det enda bra idag förutom det faktum att det vi gjorde på matten idag gjorde jag för 2-3 år sedan.

through my rise and fall

Ypperligt trevlig kväll som alltid. Fisksoppa som sagt, och sedan te och choklad. Nu ska jag sova och imorgon är det skola för första gången på hela veckan. 8:20-13:45, typ. Sedan träning, ypperst trevligt det med, för på lördag är det vårettans första hemmamatch mot Rissne.




Börjar bli sugen..!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
You've become interesting again..

Becoming an addiction

Hate möte med Micke, gick skitbra, sen tog jag biologiböckerna och drog till vtuna där jag pluggade och inte chillad med Paulina, hehe, sen tillbaka till Täby centrum för att färga min hemska utväxt, men nu är jag någolunda "vacker" igen iaf. Ska käka fiskgryta med mina föräldrar nu och sedan kanske det blir en tea-night @Sarah's :)
wehå!

We should not be the same

Ska gå till bussen snart för jag ska ha mentorsnack med Micke kl 11, men jag orkar inte. Är trött, vill sova, men klagar inte för det är mer än 3 timmar sömn som natten innan iaf (y)
Ikväll blir det tea time med Paulina och Sarah, Paulina har "confirmed" det på hennes bloggish och Sarah ska vi övertala (Be prepared Sarish).

Asså morgonpigg brud som skrattar åt det här..

Run from them

Har agerat soffpotatis hela dagen och tvättat 2 maskiner, en svart och en vit som jag sedan hängde upp för att torka. Åt god lunch hemma med mig själv. Agerade soffpotatis en stund till och sedan pallrade jag mig iväg till träningen som gick rätt bra faktiskt, både fysen och bollen, och mitt lag är underbart så team talket var nice. :) Nu ska jag sova. Imorgon är det mentorsnack med Micke kl 11. wehå.
oh lord 

Travelling Endlessly


Hade en brutalt trevlig kväll igår hemma hos Jennifer. Träffade Johanna som vi inte sett på ett tag och även Viktor var där så jag fick skjuss hem, det var väldigt nice. Så efter en chillkväll med bra musik och roande så drog Emelie, Viktor och jag till Hägernäs för en kaffe på donken och sedan hemmåt. På grund av ett samtal 05:30 (exakt) så har jag sovit 3 timmar inatt... Kunde inte somna om, EJ likt mig! Men jag ska chilla gaaaaalet hela dagen, tvätta lite, ska nog baka nåt också, och sen ska jag ta en powernap innan träningen!

your arms like towers, tower over me

With a slight chance of regretting it later on.

Next time you point a finger

Snyggaste te-grejjen jag sett i mitt liv.


Fikade med Paulina innan käftis (y)


Trotsade vintern med converse.

Nyss käkat middag och ska väl dra mig mot Jennifer snart tror jag, älskar ledighet!
______________________________________________________________________________________________


You've never been so used, as I'm using you, my litte decoy.

Wehå!

Nu har jag damsugit hela mitt rum (inkl skrivbort och fönsterkarmar), tagit bort alla mina kläder, de smutsiga i tvätten och resten in i garderoben, hittat min högra toffla som jag trodde var borttappad men som låg under berget av skitsaker (y) och även bytt lakan och påslakan osv i sängen. Fy fabian vad jag är duktig!

före


före


före


efter


efter


efter

Nu ska jag byta om och borsta tänderna sen ska jag höra med Paulina när jag kan träffa henne och åka till käftis. För jag är en så otroligt grym kompis. :)

Jag har glömt dig en vacker dag

Träningen igår gick jag vet inte hur riktigt.. Lite upp och ner tror jag..! 15 touch är kul och jag har nu ett grovt blåmärke på mitt vänstra höftben :/ Men idag så ska jag spendera dagen att städa mitt rum med lite Melissa Horn i högtalarna, kan verkligen behövas, och sen kanske det blir att åka och hålla Paulina sällskap hos käftis, för hon är livrädd 


Ledig mån-ons 


När jag tittade ut ur mitt fönster imorse så snöade det :)

and never look back

Vinst igår mot Solna, jävligt härligt. Och middagen på kvällen var mycket trevlig också. Nu har jag jobbat och snart bär det av mot le träning. Fick reda på att jag ska få jobba lite längre pass på söndagar mellan 22/1 och 19/2 så det är nice, för det inneär cash och jag har ändå inget annat för mig :)
Ledig måndag, tisdag och onsdag så det är cp nice och då ska jag sova och äta har jag bestämt. What's new? Nej men får se om jag orkar hitta på någonting.

Asså Sheldon Cooper i mitt hjärta!

Solna

Idag är det bortamatch mot Solna. Supertaggad! Har sovit drygt 12 timmar så är utvilad och reeedo, och mår inte illa idag heller så det är ju bra. Ska käka lite mera mat snart så jag orkar. Ikväll är det middag hos Jonssons, ska bli trevlans, inte träffat dem på typ ett år :)
(Använder samma bild som Pau, I know, how cool am I?!)

Lyssnade på Paramore hela kvällen igår och dampade loss på ett mongo. Men idag är jag glad :)

I can't find the words to tell you

Känner att det blev lite mycket cp bloggande idag. skitsamma. smälter pga av denna bild.


Påminner om typ Wall-E, ET eller typ Monsters Inc.

they echo me

Ja men fan vilken kul fredagskväll. Har ätit fyra klementiner/mandariner och en rätt stor bit kanellängd med ett glas mjölk.



Stop pretending if you suck at lying

Träning igår gick relativt sådär.. Hade mått illa hela dagen men pallra mig igenom 2h40 av träningen iaf sen bröt jag ihop totalt, failballs därå. Nej men kom hem, spydde, låg på badrumsgolvet en timme, lite små mys sådär,not.
Mår brutalt mycket bättre idag och är taggad inför matchen mot Solna imorgon, mitt lag är bäst, jag väldigt mycket sisådär lite smågillar dom extra mycket ibland.

Middag med päronen ikväll, matchen börjar inte förän 17 imorgon så får se om jag orkar hitta på något senare.
take it, or leave it.

qwertyuiopå

Muffins med sarish och pauo. Tjockis I know.

Sova nu. Tänka på annat än de problem jag aldrig haft förut. Bleh.

Sometimes the grass is greener..


Desto snabbare kommer jag att blomma


I wanna be somewhere else

Hade dubbelt så mycket kläder på mig idag, de va nice. Ändå frös jag till och från, de va onice. Träning om ca 1 timme och 31 minuter, och jag är taggad, men vill spela, inte fysa för jag kan inte gå. Folk tittar på mig när jag ställer mig upp eller sätter mig ner för det ser ut som jag skitigt på mig, rumpa och baksida lår är orörliga at the moment, samt min högra vad av någon cp anledning :/
Imorse vid skolan
Emelies skåp, dags att rensa lite kanske bruden?
Fire utanför mitt house när jag kom hem :)

Varmare breddgrader

Har frusit HELA dagen idag, inte okej... Så nu skulle jag inte säga nej till att åka tillbaka till Thailand :)
Julafton


Vi gillar mat (a)










Hon är lätt att tycka om den bruden :)



Som sagt, vill tillbaka <3

Nu ska jag ner och hitta någonting ätbart i mitt kylskåp, sedan lyssna på lite mer musik medans jag gör ett klädval innan jag beger mitt vita arsle in till Stockholm city :)

GP GULD!!

VÄRLDENS BÄSTA LAG! <3

Varsågod för bildbomben. Har fått massa bilder från Thailand också som jag lägger upp när jag orkar :) Förmodligen imorgon, gick rätt snabbt med dessa så lär gå snabbt med thaibilderna också.
Kvällen har varit cepad. Grabben, you dont make any fucking sense. Ska sitta på facebook en stund till sen sova tror jag, och sova hela dagen imorgon tills träningen börjar. Godnatt :)

Katrineholm

Har väntat på att en kompis ska skicka massa bilder från Thailand men det verkar skita sig.. därför har denna fenomenala blogg varit död senaste veckan..!
Om 40 minuter bär det av mot Katrineholm för att spela GP. Jag är supertaggad, och har bara några få saker som ska ner i väskorna kvar sen är jag färdig. Katrineholm ikväll, GP tors-fre, pappa kanske tar med kusinerna och kommer och tittar imorgon, och fredagkväll åker vi till Flen och hälsar på Elle (min plastfarmor) och Kjell :) Hemma på lördag efter lunch förhoppningsvis.
bleh. true love.

RSS 2.0