I can feel the wind blowin'

... sending shivers down my spine.

Fick sluta typ en kvart tidigare idag så det är alltid nice. Köpte hem lite käk till mig och brushän, för jag är en så jävla snäll syster. Fick besök av Sarah också, alltid nice med a familiar face. Vet ej vad som händer ikväll men imorgon är det ju bara träning på schemat så kanske hittar på någonting med mina peepz.
Nu ska jag ner och ta en kopp kaffe, för ovanlighetensskull, med min kära mor.
City and Colour

Höstlov

Hade normalt haft deppmode ikväll inför skola imorgon men helvete vad skönt med höstlov! Efter chinamiddagen med Sarah igår så åkte vi och våldgästade Paulina och skrämde livet ur hennes lillasyster Fiffi genom att stå utanför fönstret när de tittade på tv, stackaren började nästan gråta, det var inte riktigt meningen. Förlåt Felicia. Efter te och godis med brudarna blev det Lejonkungen med typ hela Pauos familj, höhö (Y)


Maaaat<3



Idag vare jobb och sen match. Match, på en söndag. Inne i stan. Matchstart klockan 19. Lätt vinst mot Bromma 3-0. Ovärt.
Imorgon vankas det jobb igen, 11:45-15:15, älskar mina pass asså! Men nu ska jag sova annars kommer jag decka på tangentbordet.
Helträtt.

Snel hest :)

Vilken far går upp halv sex för att han inte kan somna om och bakar råksiktskakor(frukostbröd) och kommer sedan in med mackor och te som frukost på sängen till mig? Min pappa är bäst :)
Var i Bromma och kolla på film igår hos Dessie med Viktor, Annika och Emelie. Strax innan 1 så skjussar vi hem Annika till Sollentuna, sen Emelie till Näsbypark, sen hämtade jag och Viktor Edgars i Gribban och drog och träffa Danne på nån halloweenfest i Skarpäng. Udda kväll men kul hade jag :)
Vet ej vad som sker ikväll, Pauo (i know you're reading this) dissar mig och Sarah men vi ska kidnappa henne senare, mohahaha!


jag sa att jag var dålig på att blogga men ni insisterar....!

Träning idag. Och matteprov. HAHAHA! Det var ett skämt, inte rätt för ig, absolut inte men med tanke på att jag droppa från standard till studies vill jag gärna göra bra ifrån mig. Halva av de som tar standard gick ut ur rummet typ halvgråtandes, de andra skrattade för det gick så dåligt. kärlek till min klass asså!
Hade ingen engelska idag så gick 10-13:45, NICE, och imorgon börjar jag 10 slutar 15:20, häääärligt med sovmorgon.
SEN ÄR DET LOOOVVV!!! vare någon som sa jobb och träning? :O Men ledig på lördag så det kanske händer nåt imorgon, får se :)
Ger mina trevliga läsare lite sen vardagshumor så länge.
för jag är så jävla lättroad (Y)

2....?!

DET ÄR SÅ JÄVLA KALLT UTE! heeelt galet, vaknade och det var typ 2 grader ute... och nu står det på datorn att det är 1 grad i Täby :( fml.
Igår kväll efter maten tog jag första bästa buss till Sarah för att bombadera min mage med nybakta muffins, fy fan vad goda dom va. Sen kom Paulina också efter vi hade försökt få tag på henne i typ en timme.. Käkade muffins som sagt, och drack typ hundra koppar te, bland annat Äppel&Kanel, Champagne&Fläder, och Polka.
Detta ska införskaffas idag!
KÄRLEK


fan vad mysigt att vakna till -.-



från www.thelittlethings.net

20111023

Fysen gick pissebra, plankan gick oförväntad snabbt och stabilt (!)... weird! Sen gick det typ bara nerför. MEN MEN, nya tag på tisdag. Och sen är jag ju ÖVERLYCKIG av att matchen nästa helg är vid 19 och inte 13:45 som jag trodde, vilket betyder att jag fortfarande kan jobba som jag ska OCH spela (om jag nu blir uttagen dvs). Så den tiden jag spenderade igår genom att smsa runt till 13 personer från jobbet och frågade om någon kunde jobba åt mig, var för gäves. Slipper oroa mig för det längre iaf :) YAY! :D
Sen en lite HAHA till Sarah och Paulina för de bor i Valletuna och där har vattnet slutat fungera så efter 3 timmars träning kan de inte duscha medans jag sitter i mjukisar och pyjamas och luktar skitgott :D Men nu kan de tydligen duscha igen, tur det, de stinker ju redan innan de har duschat så kan ju inte tänka mig vilka som vill umgås med dem efter 3 timmars träning...!? (you know I love you)

Nu är det dax för TE !!! <3

JAG TAGGAR TILL TRÄNING

med lite idol. Även fast jag har noll koll på det och typ inte sett så mycket alls, så är Robin är en klar favorit hos mig :)

Sen tycker jag Linni gjorde ett jättebra job med Angels av Robbie Williams, tyck vad ni vill men jag och pappa hade rysningar :)
Hälsa på Sofie på Melanders både innan och efter jag jobbade idag, vi ser fram emot fysen båda två som vanligt :D höhö

3-1

Fruuukost med Sarah och Olivia (Y)
Dagen fortsatte vara underbar med en NERVÖS SÅ IN I HELVETE vinst mot Uppsala, och över 100 pers på läktaren (Y)


Sen somnade jag och pappa i soffan. haha, gullefar!


Och nu efter middagen så ska jag få äta lite cupcakes som mamma hade bakat till matchen idag men eftersom hon är bäst så sparade hon några hemma! :D Orange glasyr och svart strössel är mycket viktigt.

Remember the name!

Nu ska jag sova. Första larmet står på 08:05, och sista på 08:15, då har jag typ 45 min på mig att gå upp, vakna, och börjar laga lite frukost till smurfarna som kommer och käkar här innan matchen imorgon. GALET taggad. Ovanligt? svar nej :)
Vi bilar stjärnor på träningarna, vad gör ni? :)

This is ten percent luck, twenty percent skill
Fifteen percent concentrated power of will
Five percent pleasure, fifty percent pain
And a hundred percent reason to remember the name
- Fort Minor -



Courage

... is sometimes all it takes.

Språkdag idag från 8:30 till 11, sen lunch i skolan och sen följde jag, Annika och Emelie med Dessie in till stan för att kolla på jackor och skor och ta en chailatte. Mycket mysigt. Sen plockade Viktor upp oss i mörny vid 15 tiden och nu ska jag in och jobba en stund. Bara 3 timmar så det är rätt skönt, förhoppningsvis är det inte så mycket folk och man får hoppas på att alla har annat för sig än att hänga på donken en fredagskväll. Slutar vid 19:45 och då ska en hel meny skrivas inför frukosten imorgon med Sarah och Olivia. (eller inte) Tagga match mot Uppsala! (Y)
Sexbomber vid skåpen

söndag en torsdag?

om onsdag är lill-lördag, så blir väl torsdagen söndag.... eller? och om man varit ute på lördagen vad är man då ofta på söndagen..? -.- Ska bli intressant att se hur träningen kommer gå ikväll med bara några pannkakor i magen med jordgubbssylt, och typ 2 gigantiska koppar te.
meh.

Kommer ju även få veta om man är uttagen till matchen på lördag i slutet av träningen, och jag är nervös som fan...! Antar att de toppade laget mot Solletuna, och nu när vi krossade dom så sa de i tisdags "att vi kommer försöka fördela speltiden så mycket som det går", men man vill ju fortfarande spela även om det blir en lätt match på Uppsala, eller?
Ska gå till bussen typ snart, adios!
Tystanden som uppstår när man läser igenom sms konversationer från kvällen innan, dagen efter...

.

min klocka är 03:34 och jag är så jävla trött på känslor. och på hur vissa "händelser" ska eller kan få en att må. vare sig det är bra eller dåligt för en själv så slutar det precis motsatta för någon annan. jag orkar inte med att folk ska tro eller inte tro vissa saker om dig. eller tro på dig om det du säger. jag orkar inte. jag vill inte. jag pallar inte. ska gråta mig själv till sömns nu, och nej, det är inte alkoholen som pratar (tyvärr). fml.

godnatt..!

(sorry pauo och sarish för utbrottet..)

Lill-lördag

Man kan ha kul på en onsdag även fast man inte får gå ut :)
Nu ska jag iväg och träffa dessa underbara personer för att fira min lillebror!
Jag och Annika förra året


Emelie, jag och Annika från typ första veckan i skolan 2010! haha, OJ vad alla har ändrats.


Bästa och jag från i somras!


Viktor sist vi var hos honom.....! hahaha! skjorta, kavaj och RÖDA BYXOR!


ciao <(")

SOVMORGOOOOON!

GODMORGON, eller njae, lite sent kanske...
men gick i alla fall upp vid 11 idag, så jefla härligt! Satte mig i soffan i en halvtimme med frukost och en kopp te (viktigt) och sen ställde jag mig i tvättstugan i 1,5 timme och agerade kvinna.
Sen kom Rikard och hans två kompisar in och ville ha frukost, men de fick de fixa själva. Vid 13 vandrade jag ner till Viktor och hjälpe honom med att slå in lite presenter tills ikväll. Brorsan fyllde år förra veckan, men eftersom vi alla är upptagna på helgerna och inte har skola imorgon så ska vi fira honom ikväll. Sen upp hit igen, och tro fan inte pojkarna vill ha lunch nu (typ 3 timmar efter frukosten...!). Får se om jag orkar agera mamma till skruttungarna.
Nu ska jag ner och hänga tvätten som jag la i innan jag stack till Viktor. duktig tjej.


Dagens väckarklocka.... -.-


oohh looord, what would we do without music?

Helg redan..?

Kom nyss hem från träningen med detta WÜNDERBARA lag. They make my days, så att säga. Och nu ska jag hoppa i duschen och sen sova tror jag.
Ingen skola onsdag eller torsdag på grund av "aktivitetsdagar" för alla linjer, men eftersom jag får cp-spec IB linje så är vi lediga. Fy i %¤&#@£ vad underbart det ska bli att få sova ut imorgon. Blir ju inte så mycket av det med tanke på match varje lördag, jobb och träning varje söndag och skola i veckan så gissa om jag ska njuta imorgon?! *glad*
Sen på fredag är det Internationella Språkdagen så då är det bara att pallra sig till skolan till 8:30 och såsa runt till lunch någon gång så får vi gå hem sen.
TAGGA MATCH MOT UPPSALA PÅ LÖRDAG !

Godnatt <3

"läs mer på uniflexbemanning.se"

asså så mycket kärlek hat till reklamen på spotify. ush!
Igår var det start på skolan igen efter en super-helg! :) Vinst mot sollet på lördagen, och nästan bara bra kommentarer på jobbet så det är hääärligt. Träningen var lite småseg in my opinion men så är det ibland. Vi kör på nytt ikväll. Gjorde typ ingenting igår, skola från 09:55-16:45 så det var ju som vanligt skiiiitkul -.- Idag vaknade jag vid 08:01 och skulle gå till bussen ca 25 över.. totalpanik men jag hann (Y)
Går till 17 idag egentligen men hoppas på att CAS lektionen är inställd så jag slutar 14:40 istället. *hoppas hoppas*

Bild från i somras.


eftersom jag försov mig imorse blev det tea on-the-go till skolan :)


taskigt av paulina att fota oss när vi sprang i söndags. Hurtighets-nivån va på topp!


Jobb och träning...

... precis som varje söndag! Nu bär det iväg mot tellushallen ! TAGGGAAA :D
Sen så skulle jag gärna vilja komma hem till någon utan de här mumsbitarn! ;)
*drägel*

111015

Dagen började skiiitbra med bortamatch mot Sollentuna där vi KROSSADE dom! Känns så jävla härligt att slå Solletuna 3-0 med bra siffror i varje set också. nirr nirr. Sen hem, satte mig i ett bubbelbad (dagens mys - check) med tända ljus och läste TOK i en timme (dagens pluggande - check). Sen efteråt fick jag vääärldens huvudvärk, det var mindre nice :( Så knarkade tabletter och lade mig på sängen i 45 min så blev det bättre sen.
Vid halv 7 var det invigning i friggeboden med fest och ståhej, nej då men med andra ord så var det vuxen mingel med tyst musik, skumpa och jordnötsringar. Mina föräldrar är mogna (Y) :) Imorgon är det jobb och sedan träning som vanligt. älskar söndagar.


Från träningen i torsdags (tror jag).
Sen så tänkte jag bara säga att ni är bäst :) <3

OCH GRATTIS PÅ **års DAGEN BÄSTA MAMMA :) <3

Natt-humor :)

img_6306 (MMS)

Natt-humor :)


Två inlägg på en gång men det är det värt..... ! :)

OH LORD vilken bra :) Tack Olivia som la upp den på fb.

I just can contain it

Klockan är ca 10 minuter efter 18 och jag kom hem för cirka 40 minuter sen... INTE OK! Man kan ju omöjligt låta tonåringar stanna i skolan till klockan 5 på en fredagskväll när vi har så otroligt mycket bättre planer för oss :)

Träningen igår var väl sådär.. Sträcker jag på mig drar det i revbenen, och böjer jag mig framåt eller andas djupt drar det på baksidan av revbenen/skulderbladet på vänster sida, MYSIGT...! Men blev uttagen till bortamatchen mot Sollentuna på lördag i alla fall så ska tagga galet till den ikväll.

Blir nog att umgås med Emelie lite och lyssna på bra musik som denna av David Choi <-- rekommenderas starkt !


Sitter med en tekopp och spotify nu, förvånad? nej, inte jag heller :)

mysarN i mitt <3

img_5519 (MMS)

mysarN i mitt <3


111010

Bild från loppisen i lördags med laget, massa cash flow där, så det är nice!  :)
Biologiprovet gick rätt okej idag faktiskt, smått förvånad över det så det är ju härligt (y) Ser fram emot träningen imorgon (som vanligt). Det är de enda 9 timmarna i veckan som jag bara tänker på det jag gör där och då. Kärlek till det <3
Och Grattis på 16års dagen lillebror ! :) Du är ju nästan stor nu.
Fast du kommer alltid vara så här stor för mig :)
Vet att jag inte alltid visar det men jag älskar dig och finns alltid här om det är något.
gooodnight :)

Re-do..?

Vad sägs om att börja om på nytt med detta blogg fenomen..?
FÖRVÄNTA ER INGENTING (Paulina och Sarah......)

Detta lever jag för nu bara så ni vet :)
Godnatt !

RSS 2.0