Dr. Avery

Asså jag svär. Jackson Avery skall bli min man. I want you!! (Hanna håller med mig, eller hur?)

Iaf, fortfarande inte gjort färdigt biologilabbet, yay me. Sitter med nyduchat hår och ska borsta tänderna och lägga mig i sängen. Måste kolla mina drakar på DragonVale och även läsa lite fml bara för att confirm that my life rocks, och sen smsa lite :)
Tagga träning imorgon, need to clear my head, och var annars om inte på träningen då man inte har nåt annat än volleyboll på skallen?! :D

Mumsbit?!

Helt galet vad jag är snygg ;) detta är va vi gör på psykologilektionerna (y)


Onsdag

Hej. Jag sitter och läser Shakespeares Much Ado about Nothing igen på engelskan. Halv 4 börjar psykologin, slutar 17. På håltimmen mellan 09:20-13:50 så pluggade jag lite biologi, var och käka thaimat med Emelie, Annika och Edgars och sen stack vi även till donken eftersom we had a craving for McFlurry och kaffe. :)
Jag har frusit som en gris hela dagen trots dubbla tights, tjocktröjja och mega halsduken. Vill hem och sova. NU.
Grey's Anatomy ikväll får vi inte missa! <3

Kiss me slowly

Min klass har humor på högsta nivån. eller?

Cp seg dag idag. Ville bara hem efter ekonomiprovet och lägga mig och mysa under en filt med en kopp te. Bara ligga och kramas och umgås hela eftermiddagen, men nej. Åkte hem och drack kaffe, glögg och pepparkakor med Emelie och Viktor vid 15 när jag slutade och sen tillbaka till skolan för öppet hus. Det gick rätt bra faktiskt. Blandade jäst med NaCHO3 (bikarbonat) och höll på och mixa, centrifugera, koka, osv. Sen blev det pizza med Annika, Emelie och Jennifer. GOTT som faen var det.
Ska nog prata en stund med dig och sen sova :) kärlek till hålltimme mellan 09:20-13:50 imorgon, alla vi som ska hem och sova mellan de lektionerna?!

Much Ado about Nothing

Sitter och "läser" Shakespeare. ush. Ska inte träna ikväll eftersom det är öppethus på Åva och jag måste var med på något cp biologilab, fml for real, känner hur abstinensen stiger...! Vill att dagen ska ta slut fort dock, så jag kan åka hem och sova för jag är trött. Somnade typ 1 inatt eftersom en viss person höll mig uppe, men jag är glad ändå. :)
Story of my life. Tack Paulina för länken.

Daily Cravings

The will to live will always outweigh the ability to die
let's unwrite these pages and replace them with our own words
no matter how dark the night, the sun will always rise

tattoo next?

Standard

Ofokuserad på svenska lektionen som vanligt. Har satt på min fina volleyboll på min nyckelring också. Nyss ätit lunch. Ser fram emot att dagen ska ta slut :)


Första advent

Har haft en helt okej första advent. Brutalt chill dag på jobbet med bra personer, sedan en bra träning med lite halv seg fys men det var en bra träning med tanke på vädret, hur seg jag var i kroppen och allt annat. Mamma har bakat saffranskaka med russin i och jag har nyss tryckt i mig en bit med ett glas mjölk. Min mamma är bäst, även om jag inte alltid visar det så älskar jag henne.

Ska läsa Ett Öga Rött nu och sen ska jag nog decka. Men vi får se hur det går.

You don't know a thing about me

Nyss ätit potatisgratäng och lammstek i ugnen efter att ha jobbat, känns rätt bra tycket jag. Ska byta om snart och börja tagga till träningen ikväll. Sen ska jag nog hem och läsa lite i svenskaboken. Ska läsa till sida 130, tror jag är på typ 74 eller nåt. Bra där!
Bilderna nedan är från Frida :)
I wanna talk to you tonight (:

Glimrande!

Hej, vi är BÄST! Först slår de oss med typ 2 poäng i första två setten, sen springer vi över Sollentuna och matchen slutar med en klockren vinst med 3-2! Så jävla härligt asså. Fortfarande oslagbara i Div 1, kärlek till det. Hade ju gärna velat spela mer än de tre bollarna jag fick vara inne, men de på plan gjorde en grym insats så jag är super stolt ändå. :)
Nu är jag iaf nyduschad och luktar gott igen, hejja mig :D

Tagga frulle!

Snart är jag påväg mot Olivia för att käka frukost där med henne och Sarah :) Ska blir skitmysigt och jag är jääätteetaggad på att spela idag. Bakade med mamsen igår och de blev jättebra. Får se vad som händer senare i eftermiddag/kväll. Men vi börjar med en bra start på dagen - FRUKOST! <3

Dreaming is believing

Ni är bäst. Imorgon är det hemmamatch mot Sollentuna. Nu kör vi. <3

I wont let you close enough to hurt me

10-13:40 är en nice dag :) nu är jag på väg till Täby Centrum med Emelie och Annika. Ska handla en sak snabbt och kanske ta en fika och sen hemmåt, byta om och träna knattar med Paulina och Hedda. Och senare ikväll blire bakning för hela slanten :D


If I had only felt the warmth within your touch

Har Turning pages - Sleeping at last på repeat tack vare Sarah, helt fucking amazing är den!! :)

Sitter i skolan och fördriver tid. Försöker ge mig på psykologiboken men det går inget vidare har läst ca 3 sidor..! Matte och bioloi imorse, slutade vid 11, och sen 4,5 timmars håltimme till psykologin från 15:30-17, drygt en timme kvar till den börjar. dö.

ska återgå till sida etthundrafemtiotre i psykologiboken nu.

Into the sunlight

Har blivit mycket musik på sistone men det är ju grymt, och Jessie J imponerar alltid. Hon har en brutalt bra röst och jag älskar varende en av hennes låtar (de jag hört iaf).. Så här får ni en till :)
Snart är det träning igen så ska börja tagga nu :) Lär bli till Domino tror jag.. Den "riktiga" versionen är grymt taggande med lite mer bass osv.
Feel free to contact me
you know where I'm at.

Fittchaffis

Min buss åkte förbi mig. Oh joy.. Hatar SL!! Så inte nog med att vakna av att de tar bort typ takplankorna på nedervåningen, precis under min säng så hela mitt rum skakar, och att man glömmer nycklarna så vänder tillbaka hem, utan man är ju tvungen bli sen till skolan också. Fml for real!


I think I love you better now

And it's dark in a cold December,
but I've got you to keep me warm,
And if you're broken I'll mend you
and keep you sheltered from the storm
that's raging on now



you know exactly what you do

Psykologipresentationen gick ju faktiskt apbra idag. Halva klassen tyckte jag skulle hålla massa "föreläsningar" osv när jag blir stor, för jag var tydligen bra att prata inför folk.. (tack för komplimangen, men nej tack) Har gjort färdigt båda engelska uppgifterna tills imorgon också, duktiga mig, och snart blir det väl en till kopp te innan jag förblir en ispinne.
Snor lite bilder av Frida från matchen i lördags så länge :)




Tror inte jag sagt tillräckligt många gånger hur mycket dessa brudar betyder♥

Nu ska jag koka tevatten. standard.

From every corner, to every block

Galet bra, "skön" flow :)

Ketchup ketchup ketchup punkt. (intern)
Träningen var seg, jag vet inte varför.. Har börjat smasha ut och i nät senaste veckan (WTF). Och imorgon kommer snickarna 07:15, och jag börjar 10, fan vad härligt. Tagga psykologipresentation. My bed is calling to me, au revoir så länge.

29-31

...stod det i sista set mot Stjärnfall idag, inte alls nervigt! Färdiga strax innan 18 och då vare hem, middag med min fina far och sedan blev det spontan tjockiskväll och guitar hero hos Emelie med Viktor och Annika :) gaaaalet taggad på jobb imorgon (not), men träningen ser jag fram emot :)

image description


Friggeboden

Jag och brorsan deckade i friggan inatt. Hade pratat med honom typ 10 min innan jag var hemma och när jag smyger in i friggan så är han fullkomligt passed out. Nutte var lite trött tror jag :) har sovit rätt gott faktiskt även fast det bara blev ca 7 timmar. Är det konstigt att få mer sömn på skoldagarna änpå helgerna? Idag är det match och nu är det dags för frukost!


Unexpected

Kvällen förvånade mig. I had a great time faktiskt och imorgon är det match. Fy fan vad jag kommer äta mycket till frukost!!! Glad tjej ska sova nu :)


Inte ok. God natt!


Hade fetaste glada inlägget på g men så blev det inte, nu går jag och lägger mig.
It's not okey at all.

10:39

Rätt härligt tid att vakna måste jag säga. Vaknade först runt 8 av att hela huset skakade pga byggarbetarna. Går upp, lägger mig i mammas och pappas stora, tomma säng på andra sidan huset. Somnar om, vaknar nu. Nice. Är ju som sagt ledig idag och har inga större planer på att röra mig från sängen. Missade Grey's (!) igår så måste se det avsnittet nu...
Slutade 11 igår så åkte in till Stan för att käka lunch med Niklas, sen mötte jag upp Emelie, Dessie och Annika på Sergel för att se nya Breaking Dawn, och jag måste erkänna att den var rätt bra faktiskt. Hade rysningar i kroppen typ hela filmen av någon konstig anledning.. Sen chilla jag lite med Viktor och idag ska jag ligga hemma i min säng hela dagen :) kanske... tills träningen börjar iaf, men nu äre frukost som gäller :D Maaaat <3



Just before dawn

Igår var en bra dag. Fysen gick sisådär för min del men annars vare bra. Små segt i början men sista spelövningen var jätterolig. Idag kommer (förhoppningsvis) bli en brutalt bra dag ;) går 8:20-11:00, men om Johan inte är här och vi inte har någon biologi så slutat jag 9:20 efter matten. Fett värt........! Sen in till stan för att käka lunch men någon. :)

Sov som en stock inatt, alltid kul att vare uppe innan solen, no?


Femtonde November Tvåtusenelva

Bra covers på bra låtar gör mig glad. Otippat I know.. Sitter och dricker te och lyssnar på när två män bankar hål i våra väggar. Ska sätta mig framför tvn snart, och ikväll är det träning igen.
loveit.

Exakt en månad...

... sen bär det av mot ********.

Och jag fortsätter att bli facinerad o.O
10:20-13:30 imorgon, brutalt mycket kärlek till mitt schema denna vecka.
Godnatt fina ni :)

Ed Sheeran

Värda att lyssna på :)

Haft en rätt chill dag idag. Nu dricker jag te och äter klementiner/mandariner. Ledig på torsdag, ska träffa en person då.
That was all.

Round Here

Den är grym <3

Träningen igår gick apfort, och blev roligare och roligare mot slutet so I was happy yesterday. Sen så fanns det en viss person som också made my day lite gran. Ska prata mer med den personen idag tror jag. Hoppas på att det inte är någon skola på torsdag. *cross yo fingers bitch*

NU, skola...... -.- 10-15:05 <3

Hej. Jag älskar mitt lag. Hej då.

 


I will see you again

Igår var det sushibuffé med Sarish och Pauo. Och imorse bakade hemgjorda Vallentuna Volley prinsessbakelser, åkte till loppisen med dem. Sen hem, in till gamla stan och sedan vidare till slussen på fika. Trevligt sällskap resulterar i glad tjej.

It'll be a nice change falling asleep with a smile on my face tonight :)


Have you ever been alone in a crowded room?

Fika, biologigelé, tjockisvarning, träning, går inte att ladda upp bilder, dålig dag med få guldkorn. Good night (:


För jag har de bästa kompisarna som finns


You leave me breathless

Slow down.. this night's a perfect shade of dark blue. Have you ever been alone in a crowded room when I'm here with you? I said the world could be burning down - Dark Blue - Alex Goot

Måndag..........

Tagga skola. Underbart. Ingen biologi. 09:55-15:05 är typ en rätt bra, chill början efter lovet. 7,8 grader ute och mysigt mulet höstväder :)


Kusin-vitamin

Som en liten överaskning idag så kom kusinerna förbi så jag fick ställa mig och baka hallon och vanilj cupcakes.. 18 stycken tog slut på ca 10 minuter :p sötungarna asså! Efter att ha varit uppe en stund började jag känna mig bättre så det blir nog träning ikväll. Te och hembakad gör susen :)

Nu är det träning! <3


Urghhh...

Skulle egentligen jobbat idag men efter att ha vaknat och det stank bacon i hela huset så blev illamåendet inte precis bättre. Så jag har sjukanmält mig och ligger nu kvar i sängen och hoppas på att bli bättre tills ikväll..

Ska fortsätta kolla på Greys Anatomy idag som jag missade förra veckan. Och dricka te. Och sluta må illa också...(!)


Lyckad Lördag?

Det blev inte en heeelt slapp dag till slut ändå.. Pappa blev ju lite sötsugen på kvällskvisten som vanligt så jag ställde mig och bakade choklad fondant till hela familjen, och den blev helt magiskt god! Så härligt att äntligen ha hittat ett bra recept till min favorite dessert!

Sen, helt spontant, blev det en sväng till Gribban för att träffa Edgars. Han är för härlig asså! Nu ska jag sova, imorgon är det jobb och träning som vanligt! Good night :)


Deg-dag 101

Idag har jag inte gjort ett piss... Var nära att det blev sushibuffee och bio i stan, men nej. Så jag sitter fortfarande i mjukisbyxor och nattlinne och tittar på rapport med päronen, det varje tonåring vill göra en lördagkväll.

Gårdagen var oerhört lyckad och jag hade skitkul! Mycket trevligt att träffa lite klasskompisar som man inte sett under lovet. Och så här såg jag ut ;) (dont judge, thanks)


Fredag!

Herrejeeeesus vad härligt med fredag. Har nyss slutat jobba och sitter på bussen hem, ska bara förbi Edgars en sväng först. Sen ska jag hem och äta eftersom mim frukost bestod av en kopp te, inte mycket mat men gott var det :)

Sen ska jag leta hörselskydd och verktyg i snickarboden inför ikväll... Det jag har planerat än så länge är bystier, randiga strumpbyxor, jeansshorts, hörselskydd och verktyg och kanske en oversize halv-genomskinlig svart skjorta.... Sounds interesting? ;)


Better late than never

Vet att det var halloween för några dagar sen men eftersom en kompis ska ha fest imorgon så har jag Emelie lyckats övertala allihopa till att det blir halloween-fest istället med utklädnad och hela tjotahejti! Så nu vi har sprungit runt som galningar i täby centrum för att hitta någonting att ha på oss.. Den lilla flickan har för stort inflytande på mig so now only God knows va som kommer hända imorgon! Haha, hoppas allt faller på plats bara, måste fråga pappa om han har ett verktygsbälte också...! (a)

Nu: hem, byta om, tagga träning. Standard.


Memory Lane up in the headlights

Nu är i Täby Centrum med finaste Emelie. Eftersom jag vaknade av snickare och byggarbetare imorse så pallar jag inte vara kvar i huset så bestämde mig för att ta en fika istället. Det är inte så soligt ute men fint höstväder ändå :)

Ikväll är det träning, galet taggad, och individuell fotografering -.-


Saknade vänner

Träningen gick bra, eller bättre mot slutet i alla fall, rätt flummig men rolig :)

Har inte sett min fruga på ett par dagar nu så hoppas på att träffa henne och lite folk imorgonkväll efter jobbet kanske. Galet skönt att larmet står på typ 09:50 höhö (a)

By the way så är det november redan och typ 10 plusgrader varje dag... Så det är mörkt kl 16 men ingen snö på marken... Vad händer med världen? O.o


To conquer, to thrive

Idag har jag degat galet mycket! Vaknade av att lillebror och hans kompisar skriker och springer runt som en hjord elefanter på nedervåningen, men nej, Rikard "trodde inte jag var hemma", thanks bro.

Men men, det blev kesopannkakor till frukost och resterna käkade jag nyss som lunch/middag. Nyttigt värre -.- annars har det bara varit massa te och OTH idag :)

Igår kikade jag även på Crazy Stupid Love med Egards och Daniel, de tyckte jag var konstig som satt och dreglade åt Ryan Gosling typ hela filmem (a)


RSS 2.0