Huvudstaden

Är tillbaka i Bangkok nu. Haft det FUCKING UNDERBART i Hua Hin. Bara svenskar. Massa skojj. Ingen bakfylla. Life is good ibland asså. Åker tillbaka natten till söndag. Bilder kommer så fort jag orkar. :)

Hua Hin

Sitter på Black Mountain golf club i Hua Hin nu för vi har inge internet där vi bor... Trodde Julia skulle va här vid halv fem men de kom iväg från Bangkok för en timme sen typ så de är inte här förän vid sju - kommer dö - så ska sitta och fördriva tid i 2-3 timmar till innan vi kan träffa dem..!
Just nu :)

Gårkvällen i bilder

Jag på Volksbar med en Rainbow Kamikaze

Bror på Kim's :)

Hippie baren :D
Älskade Skyler och jag
Elias!

Elias, Skyler och jag på Hippie bar :)

Great night, 'nuff said

Fyfan, jag behövde igårkväll! Middag med Palmqvists på Londoners Pub, där blev det baby back ribs och coleslaw, och sen drog vi till Volksbar och träffa massooor med gamla fina vänner, inklusive folk jag inte trodde jag skulle få träffa. Mycket mycket mycket bra! Sen vidare till Khao San, där var vi lite överallt; Kims bar, The Club och sen tillbaka till Kims bar och sen drog vi och käkade på soi 38. Satt väl där till halv 4 typ.. hehe, tillbaka till hotellet och där skypeade med en viss pöjk och han mobba mig för jag var så glad när klockan var halv 5 på morgonen (I blame the kamikaze).
Jag och Evelina i typ febriari 2010


Evelina, Oscar och Jag för nåt år sen.


Story of our lives.

(Evelna har alla bilder från igår, ska se om jag kan få tag på dem senare idag)
Jag och brorsan sov över den goda frukost buffeen, kl är ca halv 12 så jag går ner och lägger mig vid poolen en stund :)

Bamboo

Kom nyss hem från lite shisha med Rikard, Oscar och Skyler på Bamboo. Innan det blev det lunch på food loft med Matthew, Sam, Olivia, Evelina, Wang, Skyler, Andre, Oscar, Rikard, Celine och Charlie. Skitkul att träffa alla igen och vilka blickar jag fick när de såg att jag inte va blond :) hehe
Pappa är hemma och en ca 30 min och då blire lite snacks på Happy Hour i Executive Loungen :) Middag med Palmqvists ikväll och sen utgång!
Skyler och Evelina, bra personer de där :)

Bangkok!

ÄNTLIGEN är vi i Bangkok! Haft ett par underbara dagar i Phuket med regn torsdagen, lite på fredagen, strålande sol igår och lite duggregn idag när vi åkte därifrån runt 5, och nu sitter jag på hotellrummet i Bangkok och ska snart gå och lägga mig :)
Lite bilder från Phuket :)






HELT OK ;)

Singha + sprite

Hade en jättemysig dag igår, lite lagom med sol efter ett tag och en mysig middag efter lite "öl och fruktsoda" men päronen. Blev en massage på kvällskvisten också och sen sov man gott efter att ha tittat lite på UCLA-Florida och USC-Illinois semifinalerna inför National Championship i Volleyboll :) Det blir Illinois och UCLA i finalen och den spelar ikväll (lördag) 20:30 ET i USA. Ska kolla om den går imorgonbitti här eller nåt..
Men iaf, ska ner till solen nu, skulle bara upp och hämta lite mera vatten :) Så gaaaaaaalet varmt ute! Me likey!


Från rummet ;)

Fredag

Det har spöregnat hela natten. Det var som att bo i ett plåthus mitt i ett krig, det ba smattra på fönster och allt möjligt men jag vaknade bara av det typ 2 gånger under min 13timmars sömn :) FY FAN vad jag va trött igår somnade i soffan vid 9, i sängen strax innan 10, vakna för en stund sen (10:45).
Supermysig middag igår med familjen, satan vad vi käkade mycket asså. Fortfarande lite molnigt ute men ska ner och lägga mig vid poolen ändå. ;)

Brb Thailand

Klart som fan att man reser i Converse eller?

Sitter på hotellet i Phuket nu och det ÖSREGNAR ute. Gick ner och käkade lite Pad Thai, Fried Rice osv innan regnet kom. Men nu, på grund av vädret ska jag och Rikard ner och ta en thaimassage, sköööönt. Har så cp ont i ryggen efter flygresan så ska bli underbart.

(Har ingen kamera så alla bilder kommer tas med telefon, får se hur det blir med uppdateringen av det...)


Stockholm-Köpenhamn-Phuket

På Arlanda nu. Kommer sakna alla här hemma jättemycket, speciellt några udda, fina själar :) men kommer ha så kul i värmen så jag klarar mig nog ;) vill bara åka iväg och landa på en annan kontinent inom ett ögonblick!


Ca 3 timmar...

..sen bär det av mot Arlanda.
Sitter hemma och ska börja packa, och lägga ner saker och ting i väskan/väskor nu så man ser till att man har allting med sig. Ska ut och leta volleybollpump i garaget också, åker inte hemmifrån utan en bra boll. Tänker fuck not spela med en plastboll på stranden ;)
Blir nog en liten rullväska med alla mina klädesplagg, neccessär osv i och sen träningsväskan med träningssaker :)
En liten del av det jag ska ha med mig :) Ska ner och hämta lite mera saker i tvättstugan (Y)

Ska försöka att inte probba väskorna helt fulla, lär ju bli shopping där nere. Längtar som fan tills man kommer upp från första doppet, tar en dusch, sätter på sig den somriga långklänningen och öppnar en breezer på balkongen i solnedgången med familjen. Snart är vi där :D

Shake up the happiness

Du gör mig barnsligt glad och pinsamt lycklig ibland asså.

Har haft en mycket bra dag! Psykologiprovet gick rätt okej, Lucian var det roligaste på länge (Marcus var lucia, HAHA). Efter skolan färgade jag och klippte håret eftersom jag gärna inte ville komma med den utväxten jag hade, till Thailand. Och träningen gick också som den skulle, försvar har aldrig varit min starka sida och kommer aldrig vara det, huvudvärk och det faktum att jag typ halvt hade suddig syn hjälpte ju väldigt mycket också. (nej)
Imorgon bär det av. Jag dör. :)

13-12-11

Sitter på bussen och taggar Lucia kl 10:20 och sen psykologiprov. Började packa inför Thailand igår, eller njae, la fram lite saker på fotöljen bara. Ikväll blir min sista volleyträning 2011, lite små-sad men astaggad :)

Somnade med ett leende på läpparna igår, efter jag försökte plugga samtidigt som jag satt med datorn i sängen, gick ej så bra och jag är inte förvånad:)

image description

 


The butterflies you felt said it all

Everyday felt like a lifetime with him gone.

Fire away

Fullt upp hela helgen. Åva-Tibble kampen i fredags, sista division 1 matchen i lördags, lagmiddag på lördagkväll, jobb och träning igår och idag har det varit skola som vanligt. Har inte haft tid att göra nåt, inte ens börjat packa tills vi åker. Must do now. Men ska försöka plöjja igenom psykologiboken lite först, har äckelprov imorgon och med lite tur kan det gå typ okej..
Åt hemlagat pizza med tomatsås, mozzarella, salami, rödlök, oregano och färska minitomater, avslutade med lite avocado när den var ute ur ugnen också, SÅ GALET GOTT!

TVÅ DAGAR TILL THAILAND!

If it wasn't for the fact that I'm leaving,
I would spend every day with you this Christmas.
Other than that, you pretty much make my days :)

ÅVA!!

Dagen har varit greeeaattt! Började 10 med 45 min biologi, sen Åva-Tibble kampen som vi vann, FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ TYP SJU (!) ÅR!! :D WEHOOO. Tror ni jag var taggad eller? Spelade rätt okej också tror jag, och sen tränade jag, Pauo och Heddi U15 på kvällen. Som jag kom lite sent till för jag är klantig :) Sen hem och käka typ julbord med familjen. Sylta, skinka, sill, kokt potatis, ägg med majonäs och räkor, hemgravad lax mm. det var galet gott!
Satte mig i ett varmt bubbellbad efter middagen, tyckte jag förtjänade det. Lite ont i ryggen, trött som satan också, så det var helt underbart :)
Imorgon är det match mot Bromma och jag är skittaggad :) Vill ju avsluta säsongen med att spela bra, inte bara vinst, höhö.
Nä men nu ska jag prata med en pöjk och sen sova! Godnatt !

Birdy

Lite mysmusik sådär på kvällskvisten :)

Smile because it happened

Helt galet vad bra de sista 24 timmarna har varit. Underbar kväll igår, Shakespear var sådär imorse men matten gick bra, slutade halv 12, käkade, chillade och pluggade lite. Åva träning vid 15:15, träning igen 18-21 och det var en så bra träning. Smasha mycket bra, och det är ju alltid superkul :) Och snacka om att man har världens bästa mamma som, efter att man varit borta typ 28 timmar, kommer hem och hon har köpt sushi till mig?! love you. Och sen har jag även tagit ett glas glögg på det. Nu blir det dusch och sen ska jag sätta mig vid datorn en stund till tror jag :)
Åva-Tibble Kampen imorgon, träna U15 17:30-19, hemmamatch mot Bromma kl 12 på lördag, middag med laget kl 16, jobb och träning söndag. Och på onsdag åker vi. JOY!
"Red(pink) Wagon" på soi 7, snart är jag där igen :D


Koh Samet, sist när jag och Emelie var där i våras :)


Minnen <3

Torsdag 20111208

Sitter i skolan, igen. och ska läsa Shakespeare, igen. Asså Lesley Cooper, SHAKE-fucking-SPEARE är inte kul!! Men men.. blir väl enorm ordbajsning på den karaktäruppsatsen så småningom. Annars är jag förvånadsvärt pigg efter de timmarna sömn jag fick inatt. Hade en väldigt mysig kväll med en väldigt mysig person, och lite små ledsen att jag inte kommer träffa den personen igen förän jag kommer tillbaka från Thailand (men det vet ingen så ssshh).

Ingen ekonomi idag, ska plugga istället, åva-träning runt 15 någon gång, och sen träning igen 18-21. Taggad!
Morgonpigg brud, svar nej.

What the....?!

Det här är inte jag! Jag är inte sån som gör så här pass spontana saker.. Men jag bryr mig inte. Inte just idag. Inte just nu. Kanske imorgon. Men inte just nu. :)


En vecka

Sen åker vi till Thailand! Jag är så underbart, sprudlandes av glädje och vill åka nu nu nu. Men har lite saker innan vi kan dra; Åva-Tibble kampen, sista matchen innan jul, sista jobbpasset, psykologiprov... typ det :) Emelie, Jennifer och Annika har varit hemma och varit sjuka idag, skiiitkul, största anledningen till att jag stack efter halva dagen tror jag. Spenderade den med Edgars istället, åkte runt Toyota med Adam och senare hälsa vi på Maggan på Mekonomen. Så går det när man känner fordonspojkar.
image description
Stackars asiat :( <3
fuck yes.
Senare ikväll ska jag dra iväg och träffa en person, ska ta och lägga ner lite saker i en väska nu så jag hinner komma ihåg nåt om jag är nära på att glömma det. :)

Låt mig inte sitta själv idag igen

Bleh. Väldigt bra träning. Annars har dagen varit åt helvete. Rätt mycket åt helvete faktiskt. Orkar inte. Du ska inte ha den makten. Bleh.
Nu vill jag bara lägga mig och sova och drömma bort mig till Thailand om 8 dagar, vakna imorgon och spendera dagen med underbara personer.
I cannot go to the ocean
I cannot walk the streets at night
I cannot wake up in the morning
without you on my mind

(kan relatera till alldeles för många låtar på sistone)

http://the-f-o-o-d-blog.tumblr.com/

Vem fan har tid att "color-coordinatea" en matblogg?! JAG VILL HA ALLT!
Bara för det ska jag gå och laga mat nu så jag orkar träna :)

I found my place

Sitter hemma med en kopp te nu, och nyss tryckt i mig en lussebulle också. Annars är väl saker inte som de ska, till exempel så är det ju inte okej att jag (av alla människor i världen) känner så här. Bleh. Jag vill träna ikväll, ska bli skitkul. Vill spela volleyboll, hela dagarna. Och mysa med dig hela nätterna.


Så här såg det ut när jag vaknade imorse :)


Let me be the one who calls you baby
All the time
Surely you can take some comfort
Knowing that you're mine
Just hold me tight, lay by my side
and let me be the one who calls you
Baby all the time

Kan Dee

Hamnade på Kan Dees hämsida när jag skulle skriva psykologiarbete. Hittade lite saker jag vill ha, får se om jag beställer nåt som jag kan ha i Thailand.
Annar är dagen rätt tråkig. Vaknade och det var snö ute, det var ifs lite småmysigt. Shakespear på engelskan, inte ett piss på ekonomin, sitter och bloggar nu på psykologin, och kommer sova på svenskan. Känns värt att vara här.
8 dagar till Thailand, längar ♥

Jag saknar det som inte finns

Sitting in a big white room alone,
Tilt my head back,
feel the tears fall down.
Close my eyes to see in the dark,
I feel young, broken, so scared.
I don't wanna be here anymore,
I wanna be somewhere else,



Save me

Biologi är inte alltid lika kul. -.-

9 dagar

Sitter på bussen påväg till skolan. Är sjukttrött trots de dryga 8/nästan 9 timmar sömn jag fick :/ vill ligga i sängen hela daaaaagen, men nej. Har inte läst färdigt det jag behövde till svenskan heller... Nice -.-

Frost ute imorse så det fick bli vinterjackan :)


Ten Till Thailand

Through rivers, farms and state lines.

Vill ha tid att tänka om.

Bra träning!! :) Servade rätt så wonderful och satte även ett par hoppservar på slutet, flummigt värre. Sen fick jag pris(en liten godis) för årets backspike, höhö, snällt Ingela :)
Tagga 10-15 imorgon, bara tre lektioner, och på (förmodligen) 2 ska vi kolla på film. Weho!

Jag har inget mer än mina tankar

Sol på vägen till jobbet imorse.

Sitter hemma med en skål hemlagat tomtegröt (risgrynsgröt) nu som mamma har gjort under dagen. Super gott med kanel, sirap, russin och mjölk. Bra laddning inför träningen känner jag. Ser fram emot träningen idag, i dont know why, men går spelandet åt helvete som i torsdags så har man ju i alla fall grymma tjejer att spela/prata med. :)
Nu blir det snow patrol i högtalarna medans jag byter om!

Light up

Glad andra advent!! :) Jag kommer spendera dagen på jobbet och sedan i tellushallen, hade inte sagt nej till att sova ännu längre, preferably next to you, men jag får klara mig på de timmarna jag fick inatt. Ser fram emot träningen ikväll, veckan är rätt chill men helgen är fullspeckad med events. Ska läsa lite svenska tills imorgon, lite biologi till på onsdag. Sen på fredag ska jag träna knattar, lördag är det match och sen middag hos tränarna, och söndag är det jobb och träning igen, sen drar vi till Thailand den 14e. Can't wait.
Haha, min telefon trodde jag var i Danmark :/ stelt.

She's a Wildflower

Är hemma från Uppsala nu. Det blev en 3-0 vinst och därmed Serievinst i divison 1, och därmed allsvenskan efter jul, GALET TAGGAD. Vi är bäst brudar, helt galet! Det blev fika på donken i Väsby på vägen dit, så tack vare koffeinet i min latte var jag övertaggad när vi kom dit. Sen blev det även en glass påvägen tillbaka eftersom Lotta och Axel kom och tittade på, så vi tog en fika på donken igen. Nu äre duuuusch som gäller :)
Hedda såg att Sarah och Olle köpte glass, så hon blev lite avundsjuk ! haha


Sociala klubben! sköna brudar där asså


tjockisvarning på vägen hem igen :)

And I remember all those crazy thing you said
You left them running through my head
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here

Bolandsskolan

Klockan 14 är det samling i Tellus och då bär det av mot Bolandsskolan för match mot Uppsala. Är lite småseg just nu (eftersom jag hade en så galet bra kväll/natt) men det kan även bero på matkoma, tryckte i mig lasagne och risifrutti när jag kom hem så sitter med en kopp te nu och försöker få maten att sjunka in lite.
Lyssnar även på One Republic just nu. Dom är bra dom.
taggish!
I'm miles from where you are,
I lay down on the cold ground.
I pray that something picks me up,
And sets me down in your warm arms.

2/12/11

Sitter på ekonomilektionen och längtar tills dagen är slut. Slutar 15:20 och då ska jag hem och hitta på nåt. Imorgon är det match mot Uppsala på bortaplan, exciting :)

A person just made my day btw :)


#


höhö (a)

13 dagar

Sängen ser väldigt mysig ut just nu. Men sitter fortfarande uppe ändå. Ska sova snart. lovar. men börjar ju 10 imorgon så det är ju inte sååån brådska :) Skypeade med Skyler från Michigan ett tag, han är helt underbar den killen, och vi kommer ses i Bangkok om drygt två veckor. Hej världens gladaste tjej.



Godnatt allesammans:)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

That should be me, holding your hand.
That should be me, making you laugh.
That should be me, feeling your kiss.
That should be me, bying you gifts.
That should be me.

Första December Tvåtusenelva

Ja, då var det december då.. Och om två veckor så sitter jag i phuket och steker, helt galet hur härligt det ska bli. Längar som fan tills vi åker. Kom på härom dagen att jag typ inte har någon bikini att ha på mig, success där asså?! nej men ska rota runt lite nästa helg när jag packar och jag lär not hitta någonting. :) Gick ju och la mig igår utan att ha skrivit färdigt labrapporten, höhö. Men kom hem för ca 45 minuter sedan och den är färdigskriven och inskickad. Galet stolt jag är över mig själv.
Och ikväll är det träning igen. Blir första denna vecka(eftersom jag var på öppet hus i tisdags) så jag är skittaggad.
So true <3

RSS 2.0